Milkshake Dance Studio

INFO

För att kunna ge dig den bästa undervisningen har vi valt att hålla små klasser med 5 deltagare i varje poleklass samt 7 elever i övriga klasser. Detta ger oss gott om plats i lokalen och ger en mer personlig undervisning. Självklart följer vi de rådande restriktionerna för att kunna ge dig en trygg och säker träning. För att börja träna hos oss behöver du ingen tidigare erfarenhet av träning, dans eller gymnastik. Vi bygger upp din styrka och teknik från grunden.

Varje lektion är 60 min och prova på pass är 50 min. Vi öppnar lokalen 15 min före passet, vi har ett separat omklädningsrum där ni har möjlighet att byta om och duscha. Pågår det en lektion ber vi er att vänta i omklädningsrummet eller i entrén tills ert pass börjar.

ÖPPETTIDER

Vi är på plats i lokalen då vi har klasser, se schema. Våra telefontider är mån-fre 16-21 lör-sön 15-18.

Svarar vi inte i telefon ber vi er att sms:a eller tala in ett meddelande så hör vi av oss så fort vi kan.

VID BOKNING

Kan du inte närvara på kursen ska avbokning ske senast 48h innan kursstart. Vid senare avbokning debiteras du halva kursbeloppet. Vid prova på pass och drop in klasser ska avbokning ske senast kl. 8 på morgonen samma dag. Vid senare avbokning debiteras halva kursbeloppet. Betalning sker på plats vid kursstart med swish. Kom gärna 10 min innan din kurs börjar för betalning. 

Glöm inte att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag hos oss. Går du två kurser samtidigt får du även 20% på den billigaste kursen! Säg till oss vid betalning.

VIKTIGT ATT TÄNKA PÅ

Observera att träningen sker på egen risk. Vi tar inte ansvar för några skador. Har du problem med nacke, rygg, axlar eller knän ber vi er rådfråga med läkare innan. Vi ber er ta av eventuella smycken när ni tränar. Både för att de kan repa stången, men även för att undvika olyckor.

Vi rekommenderar att inte använda någon form av bodylotion samma dag som du ska träna då du får sämre fäste på stången och kan glida. 

Efter passet rengör vi våra stänger och mattor. Det finns rena trasor att låna. När vi rengjort redskapen slänger vi trasorna i tvättkorgen. Det finns en rengöringsspray för stängerna och en annan för mattorna.

VID SJUKDOM

Om du är sjuk ber vi dig givetvis att stanna hemma. Meddela din instruktör via sms, telefon eller mail så fort som möjligt. Du har rätt att ta igen ett missat pass i en annan klass i mån av plats.

Vi använder kakor för att ge dig den bästa användarupplevelsen på sidan.

Läs mer i vår Integritetspolicy